lørdag 18. juli 2009

Så var vi godt hjemme igjen..

Etter vi hadde vært hos far i Degernes til søndag, så reiste vi hjem til Grimstad og har feriert videre herfra. Dvs vi har ordnet opp etter ferie, hatt de unge på grillbesøk, sagt hei og hadet til vår kjære nabofamilie, etter de kom hjem fra Danmark og før de reiste videre til Røros og Harstad, samt at vi har flyttet for eldstemann. De har nemlig kjøpt seg tomannsbolig i Kr.sand, det er stor stas. Og håper de får det godt sammen der. Nå i dag som det er lørdag har vi ordnet litt her inne, og det er fordi det regner og regner, da er tiden for å få gjort unna litt. Så det har det blitt gjort nå. Ordnet opp etter at sønnen tok med seg sine ting som var lagret her, og ellers slik som å skrive dette på denne bloggen, som jeg jo hadde begynt med på turen til Bornholm, men som jeg ikke hadde fått fullført. Men nå er jeg litt mer ajour her også, og kan begynne å se hva annet denne kan brukes til. Og det er litt av hvert, så bare følg med :)
De siste dagene har vi også hatt besøk av lille Panda, Panda er en nydelig liten Chihuahua, som eies av samboer til yngstemann. Hun trengte en plass å være noen dager, så da var det koselig og ha henne her. Hun har før bare vært her med sine 2 "søstre", så da har Panda kommet litt bakerst i køen når det gjelder oppmerksomhet, men NÅ har hun fått all oppmerksomhet alene, og det nyter vi alle. Trixie, vår hund på 14 år, synes også det er gøy med besøk. Hun har vært litt syk i det siste, vi var redd hun gikk mot slutten, men nå har hun frisknet til, og det er godt, det ville vært tung å miste sin gode sorte venninne.
Nå er vi spente på om vi får flere gode dager med sol og mulighet for å kose seg ute, det håper vi jo, sommeren er jo ikke slutt fordi om det kommer en regnskur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar