fredag 8. januar 2010

Hundedagene.

Denne uka har vi hatt besøk av 4 nydelige små Chihuahuaer! Grunnen er at eierne: min sønn med samboer har vært på ferie. Da er vi på pletten og passer gjerne!
Her til venstre er vår egen Trixie-Hund som er en gammel dame på 14,5 år. Så sitter "vakthunden" Leah på sofaryggen, hun er 3,5 år. På fanget mitt sitter fra venstre Twiggy på drøye 2 år, så har vi Panda på 1 år og Tallow på 4 år.

Alle disse småhundene har sine særegenheter, og er fulle av liv. Som mannen min sier, dette er mye hund i liten kropp, og det er sant!

Leah er som nevnt vakthunden og passer på både dyr og mennesker. Hun elsker kos og nærhet, og aller helst ligge under et teppe.

Twiggy har en hjerneskade, så ballansen er ikke alltid på topp, og hun registrerer ikke alltid hvor lyder kommer fra, MEN hun er utrolig sjarmerende. Og ELSKER alle mennesker! Hun vet ikke hva godt hun kan få gjort, slikker, hopper og koser. Og er bare herlig. Jeg har jobbet en del med barn med Downs Syndrom, så jeg sammenligner henne litt med de som har et "ekstra-smile-og-vær-glad-kromosom". Twiggy har sin egen fanside på Facebook også :) Her koser hun seg på mine treningsklær jeg skulle legge til vask...

Panda er yngst og enda litt valpete, men superherlig og glad. Hun og Leah er de ivrigste vakthundene. Panda er veldig selvstendig. Der Leah søker nærhet for å sove og kose, kan Panda traske til baggen sin å legge seg for seg selv der. Her reklamerer hun litt for Stormberg mens hun sover :)

Tallow er den lille yndige damen vår. Hun er en forsiktig, nydelig liten herlighet. Men også veldig glad i kos. Her ligger hun sammen med Twiggy på Svein sin jakke :) Klær er i grunnen godt å kose på!


Her har Tallow lagt seg tvers over søster Pandus :) (Panda).Vi gikk litt tur denne iskalde uka, MEN det ble ikke så mange turer som de er vant til pga kulda. Og det beste med turen var egentlig å komme hjem til vedovnen.


Det føles trygt å ha store og små vakthunder i hus. Og etter en vaktperiode er det godt med litt kos og avslapning.


"Tenk Jorun ville varme dyna i stua....Det kunne vi jammen hjelpe henne med. Dyner er deilige! Ikke så verst å kose på teppet i sofaen heller, og leke litt med Svein.""Tenk Jorun ville legge seg litt på sofaen, men det betyr vel kos det, ikke sant?
Så hadde hun jammen tenkt å jobbe litt med Mac-en sin også, men det kan jo vi hjelpe med selvsagt! Vi er gode på slikt!"
Tallow og Panda, 2 nydelige jenter! :)


Nå er Twiggy, Panda, Tallow og Leah klar for hjemreise, tusen takk for en koselig uke! :)
Vi vil savne dere!
Hilsen Grimstad-fan-klubben!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar