søndag 3. januar 2010

Iskrans og fakkelholder.

Denne vinteren har lagd massse muligheter for å være kreativ på en annen måte enn ellers pga frost og snø ute. Etter at @AtelierKari utfordret "tvitrerne" til å lage iskrans, fikk jeg lyst til å lage iskrans eller fakkelholder som jeg gjorde når barna var små...og frysen var stor... Har ikke lagd det de siste årene pga manglende kulde ute, og kun fryseskap i huset. Men NÅ var muligheten der igjen pga mange minusgrader utendørs. Og jeg gikk i gang, men det tok sin tid før de frøs likevel, men i romjula var de klare for innvielse.

For å lage de har jeg tatt noen greiner med røde bær fra hagen, nyperoser og noen roseknupper. Så var det å fylle på med vann i en kjele og sette en liten boks i midten. På den måten ble en krans og en fakkelholder lagd. Og her er resultatene:


Her henger kransen på døra.


Detaljer fra kransen.
Her kan du se min fakkelholder både i dagslys og i mørke:

Fakkelen lyser opp inngangspartiet mitt.Fakkelholderen er også publisert på @AtelierKari sin blogg: Bak deg en iskrans.

.

5 kommentarer:

 1. Så morsomt at du blogget om kunstverket ditt! Dessuten takk for å nevne bloggen min inspirasjon! Kulda holder seg den, så det er mye å isete å glede seg over.

  SvarSlett
 2. Takk for inspirasjon, Kari! Fant ut at jeg ville blogge om den selv også, i tillegg til at du delte den. Mye fint der du. Skulle hatt mer tid, men det får jeg kanskje en gang.. :)

  SvarSlett
 3. Kjempefine!
  Den er jo kongegod den ideen Kari kom med med å bruke kakeformer og lage kranser, utrolig artig å se alt det fine folk har laget :)

  Og supert at du vil være med i konkurransen :D

  SvarSlett
 4. Hei ! Dette var en nydelig kreasjon !!

  Ha en fin dag vidare !

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at dere liker de:) Glad for det. Mye fint i konkuransen!
  Ha det riktig så bra!

  SvarSlett