fredag 21. mai 2010

Gjør så godt du kan og det er godt nok...

Jeg har mimret mer over tiden på AiR, som jeg også gjorde i sist innlegg. Jeg lyttet nettopp til en avslappingsøvelse, da kom jeg til å tenke på tiden med avslapping på AiR. Vi hadde det ofte etter trening, eller ved å høre på cd i smågrupper eller individuelt. Det var i sær en frase som gjentok seg , og som jeg har tenkt mye på. Slik som: " I denne avslappingen skal du gjøre så godt du kan, -- og det er godt nok..."

Det føltes så godt å bli minnet om det flere ganger, at jeg kunne gjøre så godt jeg kunne, og at DET faktisk var godt nok!

Denne kan jeg også slappe av til....og det kan gjøre ..... bare ved å puste rolig...., høre god musikk.....og se fine bilder. Det er godt nok.


.

2 kommentarer:

 1. Hei Jorunn!
  "Gjør så godt du kan og det er godt nok".
  Er det det? Nei! For mange av oss dreier livet seg om å legge lista høyt. Uten selv å vite hvor høyt vi legger den - for oss selv og andre. Høyest blir den lagt for en selv. Det krever enormt med energi og styrke. Begge deler har en begrensning. Når det er brukt opp sier det bang! Det psykiske og "fysiske" fallet blir stort. Hvordan ser du ut etter et høyt fall?
  Men ingen kan se det på deg.
  Når du igjen slår opp øynene ligger fortsatt listen der, men denne gangen enda høyere og du vil fortsatt over listen.
  Du gjør så godt du kan, MEN det er fortsatt ikke godt nok.

  SvarSlett
 2. Ja slik kan det også være, men mange av oss gjør nok også mer enn "godt nok". Mange vil gjøre det helt perfekt, og gir seg ikke før de har nådd det. Og de kunne ha gitt seg med at det var "godt nok".. Så det er mange måter å strekke seg og å gi seg på her.
  Det kan være det er godt nok vet du, Per, når de har gjort det du makter... Og kanskje lista kan legges lenger ned, og likevel kan det være godt nok...

  SvarSlett