søndag 18. april 2010

Mange minner etter Trixie Hund.I dag er det 10 dager siden Trixie Hund måtte forlate oss. Jeg savner henne. Men likevel er det ikke et vondt savn. Det er et takknemlig vemodig savn. Takknemligheten for alt vi fikk oppleve sammen med Trixie Hund, og alle minnene etter henne, - de lever!
Frøken Fryd ( nabodamen på snart 4 år) og jeg, -vi har vært ute og plukket hvitveis i dag. Vi har satt hvitveis i et glass på Trixiestedet vårt i hagen.
Det er så mye minner i alt som er rundt oss. Når jeg ser hvitveis tenker jeg på Trixie Hund som elsket blomster, og elsket hvitveis. Da måtte jeg finne gamle bilder og scanne.

Her er vi på hvitveistur med Trixie Hund. Hun er 6 år lykkelig i blomsterprakten.

Trixie Hund elsket å være med å jobbe i hagen, da kunne hun legge seg på plenen, eller "hjelpe" til på sin måte.
Trixie Hund elsket blomster!


Trixie Hund elsket også kosedyr. Det fikk de unge i huset til å handle masse kosedyr til henne. Det ble en del når alt ble vasket etter hun ikke var mer....

Allerede fra hun var liten lekte hun med kosedyr. Her har en liten, valpetet Trixie Hund tatt med en "ulovlig" leke ut, - for å grave den ned :)

Her er hun voksen og koser med en engelsk "politimannbamse".Etter hvert ble det at Trixie Hund også fikk noen ordentlige småhunder å leke med, og hun var alltid snill med andre hunder. Herlige gode Trixie Hund.
Her hilser Trixie på Tara for første gang. De ble bestevenninner i mange år, -og Tara kommer nok til å lete etter Trixie ved neste besøk.Når jeg nå legger meg for å hvile litt på sofaen, savner jeg Trixie-kos. For hun likte å kose når vi slappet av.


Vi kommer nok også til å savne Trixie Hund når badesesongen starter. For hun var en ivrig bader.


Trixie godtok det meste som skjedde med henne, blant annet at hun ble utnevnt til Start-fan, syntes hun var helt greit :)


Det var mange skiturer hun var med på.
Men i de siste årene orket hun ikke løpe så fort i løssnø lenger, så skiturene avtok med årene.Trixie Hund opplevde også å bli mor, en ung mor med 5 valper.Dette bildet ble tatt kvelden før hun døde, en syk kjær venninne måtte takke for seg.
Trixie levde et rikt og godt liv,
og ga oss mange gode minner, som vi for alltid vil ha i våre hjerter.5 kommentarer:

 1. Masse nydelige bilder av en nydelig hund! Likte spesielt godt det der hun ligger i rhododendronbusken (eller er det peon?), hun ser ut som hun koser seg gløgg ihjel, hun er rett og slett lykkelig.
  Pussig at vi tenkte på å lage et minneinnlegg om hver vår hund på samme dag :)

  SvarSlett
 2. Nydeligste bloggen om en kjær venn Jorun! Mange flotte og talende bilder av en glad livsnyter av en hund.
  Kos deg med minnene!

  SvarSlett
 3. Tusen takk Kjersti og Mona!
  Ganske spesielt at vi skulle minnes våre hunder på samme dag, Kjersti! :)
  Det er en Rhododendronbusk hun ligger under/inni ja :) Hadde masse blomster hun måtte inni, rar slik :) Tror nok hun hadde det godt hos oss,derfor vondt å se på øynene hennes på slutten at hun hadde vondt...men sånn er livet..
  Men minnene lever videre heldigvis! :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett